Vigdis

Siffran 7 förföljer mig

Siffran 7 förföljer mig. Jag har tre pojkar som alla fått namn som jag bara tyckt varit fina, inget jag studerade i kalendern när jag fått dom. Men på nåt underligt sätt har alla tre namnsdag den 7:nde. Kolla själv....Rickard, Dennis och Robin. Mitt mellannamn har namnsdag den 7 maj. Jag nämnde detta en gång till en tjej då jag bodde på Porsön. Och då frågade hon vad jag hade för nummer på min adress. Ja jag bor på 151 sa jag, utan att förstå vad hon menade. -Ja där ser du, sa hon, 1+5+1, vad är det? Här där jag bor nu hittar jag inget som har med 7 att göra :)
Siffran har ibland positiv innebörd och ibland negativ om man tittar på siffran genom historien. De sju sakramenten i katolska kyrkan. Att Gud vilade på den sjunde dagen då han skapade jorden. Den sjunde vågen, de sju färgerna i regnbågen. Sju års olycka om du krossar en spegel. Sju blommor under kudden...
När det gäller namnet så kan man studera det genom numerologi. Varje bokstav motsvarar en siffra.
Om jag skriver in mitt förnamn på denna länk NUMEROLOGI så blir det 7. Även om jag skriver bara förnamnet eller för-och efternamn.
Kolla du också och se vad ditt nummer blir. Studera sen runt om dig om siffran kommer in på fler ställen för dig, så som det gjort för mig.
Jag skall snart flytta som ni ser av tidigare inlägg....har idag fått veta att jag får lägenhet på nummer 77. :)
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: