Vigdis

Nya lyan

Nu har jag äntligen kommit mig in i min nya lya. Känner mig såååå nöjd. Det var förstås jobbigt med flytten trots att flyttfirman flyttade alla grejer. Det återstod ju ändå för mig att ordna till allt sen..... Så här såg det ut i rummet som skulle bli Robins....
Har många fler fördelar med den här lägenheten. Det bästa är att det bara är en trappa upp. Där jag bodde tidigare hade jag tre långa trappor upp till lägenheten. Låter kanske inte värst men har man ett par tunga kassar i händerna är det lagomt kul. Här har jag åxå en stor kyl och en stor frys. Nu kan jag handla hem lite mer mat utan att tänka att det kanske inte ryms. Känns som en riktig lyx, bara det.... Har lite större badrum än tidigare, vilket åxå känns lyxigt. Har fått inreda det lite finare.
                   
 
Känns väldigt kul att få göra det där lilla extra här och där. Har förstås inte kommit så långt med allt och sen ska man ju "bo in sig". Det blir säkert att ändra här och där. :)
Vardagsrummet är jag väldigt nöjd med. Det blev bra möblerat, nya mattan passade perfekt och så tyckte jag det blev gulligt med mitt lilla blå fönster.
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: