Vigdis

Så trött på panelgardiner

Nu är julen slut och jag har satt upp helt ny uppsättning i köket. Jag blir bara så less ibland på dessa panelgardiner. Överallt ser man dom, i varenda hem, i butiker...jag ville ha nåt annat nu kände jag. Så i och med att jag köpte mig en bättre begagnad kökslampa från Tradera så fick det bli lite grann 70-tals-känsla.Tyget till kappan har jag beställt från Jotex....mycket snyggt tyg, men jo, jag vet...jag kunde haft lite mer tyg i den kappan, lite mer rynk. Var lite för snål när jag beställde :)
Längderna köpte jag när jag bodde på Porsön och dom blev alltså för korta här jag nu bor. Så då tycker jag att det blir snyggare att ha omtag. Letade som en tok bland mina gamla gömmor men hittade inga som passade. Så då tillverkade jag egna. Hittade en del sånt där som alla har hemma...pärlor, glasprismor.. ;) Jag hade ett armband också som jag aldrig har använt, så dom pärlorna kom till användning nu. Resultatet blev inte så tokigt.Köpte också en ny lampa till köksfönstret. Också den beställd från Jotex Mycket snygg, även om det blir lite lila sken i den fastän skärmen är svart.Japp, då fick det vara nog med kreativitet för denna gång :) Hörs!

Nytt År

Så där, nu var alla helger över och vardagen är åter. Jag har haft en del ledigt under julen och ett par dagar sjuk i förkylning. Men jag blev ändå inte så värst drabbad. Hörde om andra som varit riktigt liggande. Robin var inte alls pigg under hela julen och fortfarande hängig då han åkte tillbaka till Älvsbyn på nyårsafton. Jag var bara lite hängig, lite feber och ögoninflammation. Men det gick snabbt över för mig som tur var.
Alla tre pojkarna har varit hemma under jul och nyår vilket har varit väldigt kul. Länge sen jag fick ha dom alla tre här. Dom uppskattade verkligen mina nybakta bullar.Man kan inte undgå att tänka på när dom var små och skulle alltid hjälpa till att klä julgranen. Numera får man göra det själv, och samma blir det när den ska bort. När jag tog bort den igår tänkte jag på de smällkarameller mm man hade i granen och som ungarna slogs om :)Som sagt....nog är det kul att ha dom hemma men ibland kan dom väl gå en på nerverna då dom bara sätter sig ner och väntar på maten, i tron att det är ett hotell dom kommit till. Sen lämnar dom kläder och saker överallt. Jag har förstås blivit bortskämd nu med att inte ha grejer överallt då det bara är jag hemma, så jag blir lite irriterad när det är allt för kaotiskt. Ni ser själva på bilden....det ser ut som på ett ungdomshem :)Nu har alla pojkarna farit tillbaka till sitt och det är alltid jobbigt. En väldig tomhet och tysthet belägrar sig här. Man är aningen rastlös till en början. Om ett par månader kommer Dennis tillbaka och ska åka skoter.
Rickard kommer kanske till sommaren och Robin ser jag ju förstås under helgerna.
Så, med detta önskar jag alla ett riktigt Gott Nytt År!