Vigdis

Kreativitet

Jag vet inte var energin kommer ifrån, men jag känner mig väldigt kreativ. Eller åtminstone har jag gjort det fram till nu.  Just nu har jag inget projekt och det känns såååå fattigt. Jag vet inte vad jag ska hitta på.....jag vill göra nåt kul och annorlunda. Nu har jag ju gjort en lite annorlunda hatthylla och på jobbet har jag gjort lampor av papperskorgar. Jag har ändrat om hemma en hel del men just nu finns inte så mycket att göra. Jo, det finns egentligen massor men mycket av det kostar och därför får det vänta.
Jag får kanske ge mig till tåls ett tag. Det är ju snart jul nu och då ska ju den dekorationen fram. Har varit och tittat på såna där snygga stora pappersstjärnor. Är ganska less på mina metallstjärnor nu, som jag haft i flera år.

En person jag beundrar för hennes kreativitet är Malin Steding. Hon är tuff....har bara hips vips skaffat sig ett företag och genom det säljer hon sina underbara figurer som hon gör själv. Vilken fantasi människan har! Jag tycker det är fantastiskt. Titta in på hennes sida så ser ni ju själva, för detta går inte att beskriva.


http://www.lunadsign.se/

Ha det gott alla där ute. Kram