Vigdis

Ny Plazatidning!

Idag kom den. Plazatidningen. Den är såååå kul att titta i och se alla fina inredningar, även om det för det mesta är långt ifrån min ekonomiska möjlighet att följa den trenden. Drömma kan man ju alltid.
Från början när jag bodde här på Punktvägen så hade jag precis som dom andra i huset ett skittaskigt brevinkast i dörren, vilket gjorde att en del av min post var trasig när jag fick den. Det skyller jag inte på brevbärarna. Det är ju brevinkasten det är fel på....brevbärarna får inte lämna nåt utanför dörren. Så nu har jag satt upp en brevlåda på trappräcket utanför min dörr. Mr Postman slipper trycka in posten i mitt trånga brevinkast och jag slipper få trasig post. Min Plazatidning kommer numera alltså HEL :) 
Hur som helst...jag bäddrade i den och hittade en lampa som jag blev helt förälskad i. Den finns på en sajt som heter www.ILVA.se. Där finns denna underbara tingest
http://www.ilva.se/produkt/66500338/jasmine?maingroupurl=lampor&webgroupid=
Sen har jag varit inne och tävlat om ett härligt täcke. Man behöver bara skicka ett mail för att tävla. Har faktiskt vunnit en gång i en sån här tävling. Då vann jag en sån där fin lampa som är designad av ett danskt företag....det var kul. Hoppas jag vinner åtminstone en kudde nu. Jag är i stort behov av en ny kudde :)
I Plazatidningen kan man läsa om människor som tycker om att inreda och skapa en egen stil på sitt hem. Det är många spännande reportage man kan läsa och man får lite nya ideér till saker man vill göra.
Jag har tidigare fixat till min hall helt efter egen smak och efter egna ideér. Det ska jag berätta och visa bilder på nån annan gång...Kram
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: